OM UTBILDAREN

I KORTHET


Utbildad grafisk ingenjör med erfarenhet som AD och originalare på reklambyråer i Malmö och Lund. 13 års erfarenhet av utbildning på gymnasienivå i branschrelaterade kurser. Driver egna reklambyrån MHDO AB sedan 2007 och marknadsför stora välkända svenska och internationella varumärken.

Livslångt lärande

"Stay ahead of competition"Fast Forward Education är min idé om att ge dig en snabb inblick, inspirerande kunskaper och färdigheter inom Adobe's programvaror, marknadsföring, foto men även hur du kan starta din egna verksamhet och producera mycket av reklammaterialet själv.


Utbildning kan handla om en nystart i din yrkesroll, eller få nya insikter och idéer. Kunskap och färdigheter är lätta att bära med sig och appliceras det på rätt sätt så står du dig bra i den globala konkurrensen.


Viljan att lära sig på egen hand möjliggör en starkare position på arbetsplatsen eller på arbetsmarknaden. Och du kan göra mycket själv.


Jag har alltid varit intresserad av att rita och vara kreativ. Men det var först efter en dag hos en bekant som var Art Director på reklambyrå som jag var fast besluten – jag ska bli Art Director!


Jag läste till Grafisk ingenjör på högskolan och hade planer att starta egen reklambyrå redan då. Men jag samlade erfarenheter och utvecklade min kunskap och färdigheter inom visuell kommunikation på reklambyråjobb i Malmö och Lund. Jag undervisade även i branschrelaterade kurser och Ung Företagsamet på gymnasienivå i 13 år.


2007 gick jag tillbaka till det kreativa då jag startade egen reklambyrå där jag marknadsför stora välkända svenska och internationella företag. Ingenjörsutbildningen gav en bra bas men att bli Art Director och originalare var ren "Learning by doing". Och fotograferandet har jag lärt mig på egen hand.


Och nu står jag här med en massa färdigheter som jag gärna delar med mig utav till yngre förmågor på skolor, privatpersoner och företagare!Håll dig i framkant, boka nu!

E-post: info@ffwd.nu     |    Tel: 0730-529 149

Copyright @ All Rights Reserved